Søknad om dommerutdanning LØSHUND
 
Egnede kandidater anmodes av respektive klubbers styre om å utdanne seg til dommere når nødvendig kvalifikasjoner er til stede. Vedtaket i styret må være enstemmig. Kandidater til jaktprøvedommere må ha god erfaring med den jaktform de skal bedømme. Det må dessuten legges stor vekt på kandidatens personlige egenskaper. Viktig her er vurderingsevnen, pålitelighet og skriftlig og muntlig fremstilling. Kandidater til jaktprøvedommere må selv ha trent og ført hund til premie på jaktprøve og ha ført hund til bestått sporprøve.
  
 

Forespørsel om opptak sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  

Søknad om dommerutdanning BANDHUND

Egnede kandidater anmodes av respektive klubbers styre om å utdanne seg til dommere når nødvendig kvalifikasjoner er til stede. Vedtaket i styret må være enstemmig. Kandidater til jaktprøvedommere må ha god erfaring med den jaktform de skal bedømme. Det må dessuten legges stor vekt på kandidatens personlige egenskaper. Viktig her er vurderingsevnen, pålitelighet og skriftlig og muntlig fremstilling. Kandidater til jaktprøvedommere må selv ha trenet og ført hund til premie på jaktprøve.

Forespørsel om opptak sendesDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Søknad om dommerutdanning ETTERSØK

 
Kandidat som mener seg egnet, sender skriftlig søknad vedlagt dokumentasjon på kvalifikasjonskrav til sin klubb eller forening, som behandler søknaden etter klubbens/foreningens prosedyre for opptak av kandidater for dommerutdanning. Klubb/forening utsteder en skriftlig anbefaling og videresender søknaden til NKK. Det skal legges stor vekt på kandidatens personlige egenskaper. Kandidaten må ha god erfaring med det arbeid hundene skal gjøre, og må selv ha trent og ført hund til fersksporprøve med minimum 7 poeng og 1. premie på blodsporprøve. Kandidaten skal ha deltatt på jakt etter hjortevilt, og ha gjennomført ettersøk av skadet hjortevilt. Kandidaten må også oppfylle kravene til å utøve jakt.

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du har ikke rettigheter til å publisere kommentarer