Tilbud fra klubben

20200925 120419 resizedDet vil fredag 1. juli kl. 18:00 bli avholdt en Bandhundgjennomgang. Vi har fått eksterne forelesere og de kommer fra Bandhundkomiteen i forbundet til å stå for denne gjennomgangen. Påmelding på kurset skjer til klubben på vår Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(Det vil også være en gjennomgang av prøveregler Bandhund torsdag 30. juni – MEN KUN for bandhunddommere) Men det betyr at Camping og sosial tilstedeværelse er mulig fra torsdag kveld!
 
Pris er satt til kr 300,- pr deltaker på bandhundgjennomgangen og vil inneholde også en enkelt bespisning. (kan betales ved oppmøte, men vi må ha bindende påmelding grunnet maten)
De av dere som ønsker å gå prøver (blod, fersk, bandhund) denne helga må melde seg inn til prøve på vanlig måte på NKK sin side.
 
I tillegg må dere sende melding til prøveleder om at dere ønsker å gå prøve denne helga.
 
Så vil vi se hva vi greier å gjennomføre med hensyn på terreng og tilgang dommer. (Først til mølla osv..) Vi vil gi tilbakemelding til de som vil få anledning å gå denne helga og til hvilken dag. Sett opp hvilken dag du helst ønsker og så skal vi prøve å se om vi får det til å passe. Kan også være en mulighet å gå prøver fredag 1. juli også (begrenset antall)
 
Påmelding gjennomgang og ønske om å gå prøver denne helga sendes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Vel møtt!