tegning 1Årsmøtet i TROEHK vil blir avholdt fredag 05.mars 2021 kl. 19:00, et sted i Midt-Troms.
 
 
Sted vil bli fastsatt når vi kjenner til hvor mange som kan møte. Vi avviker fra tidsfrister i vedtekter ang. kunngjøring av årsmøte, dette basert på endring av regelverk under Covid-19 pandemien.
 
For å holde tidsfrister for innsending av eventuelle saker til RS –  må årsmøtet være avholdt før 17. mars.
 
For å ha oversikt over hvor mange som møter, slik at vi får bestilt egnede lokale, må alle som kommer melde fra på forhånd med navn og telefonnummer. Dette også grunnet smittevernregler og eventuelt smittesporing.
 
Påmelding skjer på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Melder du deg på feks Facebook, SMS etc., blir ikke dette registrert.
 
Siste frist for påmelding er fredag 05. februar 2021. Melding om sted vil bli kunngjort på denne side når det er klart.
 
Saker dere vil ta opp på årsmøtet, må være meldt skriftlig til styret innen fredag 05. februar 2021. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Alle som har oppnådd Championat i 2020 må meddele styre om dette, og ta med Registreringsnummer, tittel, navn på hund og eier. Tidsfrist for oversendelse er 05. februar 2021.
Årsmelding og agenda for årsmøtet sendes ut ca. 14 dager før møtet.
 
Det vil ikke være noe årsfest eller utdeling av premier. Det må vi finne en annen løsning på!
 
Vi tar forbehold om at årsmøtet kan bli avlyst / flyttet pga. endring i smittevernregler, eller at vi ikke har egnede lokaler som fyller de krav som er satt i forhold til pandemien.
 
Med vennlig hilsen Styret